Elk jaar doen we mee met de NLDoet Burendag op de houtwerkplaats Orion. We laten onze modellen zien en bezoekers kunnen ook zelf aan een bouwpakket werken. 

Op uitnodiging van Nederlandse Vereniging van Modelbouwers hebben we standruimte bemand op 6 oktober 2018. De buren lieten verstek gaan waardoor we beschikten over 4 meter stand. Het thema was: "Bouwen, zo doe je dat".
ArieH toonde de Monica in aanbouw. StevenH toonde het DanTysk transformatorplatform, De SAR1906 en een aantal snijplaten en bouwtekeningen. We kregen behoorlijk aanloop en veel vraag over laser- snijplaten en de historie van de 'Monica'. Tussen de bedrijven door zijn weer 6 pallets gebouwd. Het was een mooie beursdag!

Stichting Modelgroep is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Modelbouwers NVM. Op zaterdag 7 december 2019 wordt een stand bemand op de NVM modelbouwbeurs in Houten. 

Op 23 september stonden onze modellen tentoongesteld in 'onze' werkplaats Orion in Zevenkamp. Koffie-thee-broodjes-soep en een heus zelfbouw-model stond klaar voor de inloop. Het weer is belangrijk op zo'n dag, zelfs bij een binnen-activiteit als de onze. Volgend jaar gaan we een grotere wijk flyeren en zorgen voor beter weer om veel bezoekers te trekken!

Burendag is een initiatief van het Oranjefonds en we waren enorm geholpen met hun ondersteuning! Hier volgt een kleine foto-impressie van deze dag.