In 2015 werd meegedaan met een crowdfunding project voor de Structure Sensor scanner. Met de meegeleverde Skanect I-Pad software kunnen er bustes worden gescand.

 De buste in dit artikel is gescand in de achtertuin met het model in T-shirt op een stoel. Tijdens het scannen laat de software zien welk deel van het hoofd al gescand is. Het resultaat is een .stl bestand.

Kleine onvolkomenheden in de scan kunnen worden weggepoetst door Meshmixer. Ook kan Meshmixer het model hol maken. Met een import in de Photon printer software van Anycubic kan de print naar Memory-stick. De Anycubic vloeistof printer print dit model in 3,25 uur in lage resolutie (0,08mm).


Na de print gaat het object een dagje in de zon of 10 minuten in de UV kamer (een leeg 10 liter verfblik met UV ledbak van Aliexpress).Daarna acryl grondlak (Action) en goudspray (Action) en een vernislaag (Action).

De Gouwe Gozer afm. (b100xd60xh65mm) is klaar voor uitreiken. 

 Als je weet wat je moet doen is het totale proces ongeveer 2 uur werk exclusief wachten. De sokkel is een blok afvalhout met 8mm messing draadeind. Het brandstempel is van de houtwerkplaats van stichting 'Orion' waar de Modelgroep Rotterdam elke donderdagavond bijeen komt.